DIN MÅLARE I JÄRFÄLLA

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Oavsett om du behöver måla hela ditt hus från topp till tå, in och utsidan, har våra professionella målare och tapetserare i Järfälla färdigheter att fullfölja allt. Vi tar stolthet i att förvandla människors hem och har kunskapen att leverera den bästa kvaliteten från nya byggnader till äldre egendomar. Det är därför vi oftast blir kallade som de bästa målare i Järfälla. Kunder har länge litat på oss att fullfölja sina projekt och vi har långvariga relationer som bevisar det! Du kan vara lugn i sinnet att veta att vi är fullt försäkrade. För att diskutera ditt eget projekt, tveka inte att kontakta oss.

Vi bryr oss om ditt hem medan vi arbetar i det, vi förstår att du vill ha så lite störning som möjligt, vi bryr oss om miljön och ser till att vårt avfall hanteras på rätt sätt. Det är viktigt för oss att du är nöjd med det färdiga arbetet, vi bryr oss om vårt rykte och ser till att vi skulle vara första företaget du skulle ta kontakt med för ditt nästa projekt.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

Målare Järfälla har byggt upp ett rykte om att leverera enastående service och fantastiska resultat. Se vår portfölj för att se själv, och kontakta oss om du vill diskutera ditt projekt.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Måleri Järfälla är en verksamhet som erbjuder måleritjänst i Järfälla. Kända för hög kvalitet på arbete och service, så tar vi stolthet i de höga standarder våra medarbetare är kapabla att uppnå. En strukturerad ledningsgrupp och en stor direkt anställd arbetskraft ger oss flexibiliteten att verka effektivt över alla regioner.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du vill boka en gratis offert, kan du kontakta oss via kontaktformuläret, telefon eller e-post för att diskutera ditt projekt. vi kan sedan ordna en praktisk tid för att komma och titta på jobbet och diskutera dina behov. Vi kommer att vara glada att tillhandahålla färgkort, färgprov och bra rådgivning. Du kommer sedan att få en fullständigt detaljerad skriftlig offert, som tydligt beskriver varje steg i arbetet med material och kostnader som är citat för varje rum, den totala summan, våra affärsvillkor och vårt första tillgängliga datum och slutdatum. Våra målare i Järfälla kommer att rådge dig om de bästa och material som finns tillgängliga inom ditt budget. Vi kommer att vara glada att ge en offert för mer miljövänliga färger och material i jämförelse med standardfärger.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se