DIN MÅLARE I NORRTÄLJE

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Välkommen till Måleri Norrtälje! Målare i Norrtälje är engagerade i att tillhandahålla högsta kvalitet. Vi erbjuder en komplett målnings- och inredningstjänst till alla marknadssektorer, privat, kommersiell, industri och konstruktion. Vår tjänst är tillgänglig för huvudentreprenörer, byggare, fastighetsutvecklare, fastighetsmäklare, lokala myndigheter, skolor, högskolor, fastighetsförvaltare, husägare, kontor och detaljhandel, handel och industri.

Vi tillhandahåller en professionell service för alla dina målningsbehov, inklusive:

 • Interiör och Exteriör
 • Tapetsering
 • Målning
 • Spraymålning
 • Industriella beläggningar
 • Brandskyddande beläggningar
 • Golvbeläggningar
 • Försäkringsreparationer

När du arbetar med Målare Norrtälje som din entreprenör kan du förvänta dig att varje anställd är, ärlig, medkännande och så tillmötesgående som möjligt för att uppfylla även dina mest blygsamma behov. Vårt team målare och tapetserare i Norrtälje arbetar hårt för att göra ditt projekt enkelt för dig.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

Vill du fräscha upp utseendet på ditt hem? Målare Norrtälje har många års erfarenhet i branschen för att hjälpa dig att uppnå det resultat du vill ha. Vi kan hjälpa dig att ge ditt projekt liv.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Verksamheten är baserade i Norrtälje, vi är verksamma i hela Stockholm. Vi erbjuder en kostnadsfri skriftlig offert och kan hjälpa dig med rådgivning för dina specifikationer, inredning och teknisk information. Vårt mål är att uppnå en fortsatt affärsrelation genom att leverera kvalitetsarbete tillsammans med en förnuftig prispolicy och kundrelation.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Målare Norrtälje ger alla våra kunder överlägsen service och ett engagemang som resulterar i kundlojalitet. Vi ser till att få jobbet gjort snabbt och effektivt med enastående resultat. Måleri Norrtälje förstår vi hur viktigt det kan vara att hålla budgeten. Vi inser att våra kunder förväntar sig att ha professionell prestation till en överkomlig budget. Vårt team är lojalt och engagerat med integritet som återspeglar vad vårt namn och rykte står för. 

Vilket är några av de många anledningar vi oftast blir kallade som de bästa målare i Norrtälje. När du arbetar med Målare Norrtälje som din entreprenör kan du förvänta dig att varje anställd är, ärlig, medkännande och så tillmötesgående som möjligt för att uppfylla även dina mest blygsamma behov. Vårt team målare i Norrtälje arbetar hårt för att göra ditt projekt enkelt för dig.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se