DIN MÅLARE I SÖDERTÄLJE

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Södertälje tillhandahåller en fullständig målare och tapetserartjänst för kommersiella, hemmaförbättringar, kontorsrenoveringar i Södertälje. Vi strävar efter att erbjuda den bästa kvaliteten på arbetet och det mest prisvärda priset. Vi specialiserar oss på inre och yttre målning för industrirenoveringar och husrenoveringar i Södertälje. Områdena som vi kan hjälpa dig med inkluderar: målning, tapetsering, träarbete, träfärgning, fläckborttagning på väggar inklusive fukt, vatten- och brandskador.

Ett av de områdena Målare Södertälje specialiserar sig på är utomhusmålning. Vi tillhandahåller specialbeläggningar för väggar, tak och stål. Därför är vi kända för våra höga standarder för ägare till bostäder och kommersiella yttre målningar. Vi använder rätt färg för jobbet och för årstiden. För en gratis offert för någon yttre målning vänligen tveka inte att kontakta oss. Vårt serviceområde är externa / yttre målningsservice i Södertälje, och omgivande områden i Stockholm. Vi tillhandahåller en komplett måleritjänst för kommersiella och privata projekt, för heminredning eller kontorsrenoveringar. Självklart anpassas våra tjänster efter varje kund, vi är flexibla, hårt arbetande, professionella och punktliga.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

Med Måleri Södertälje kan du vara säker på att ditt målningsprojekt är i goda händer. Vårt team besitter kunskapen och ett detaljsinne för att utföra arbetet på rätt sätt.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Som en av de främsta målare i Södertälje har vi som mål att alltid vara ärliga, konsekventa, tillförlitliga och gå den extra milen för kundnöjdhet samtidigt som vi tillhandahåller en högkvalitativ målningstjänst. Vi är angelägna om att erbjuda en högkvalitativ, stressfri tjänst för våra kunder. Allt vårt arbete är prissatt konkurrenskraftigt och vi är försäkrade för ditt kompletta skydd. Detta ger trygghet när du väljer vilket företag du ska låta komma in i ditt hem.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi erbjuder allt du förväntar dig från ett ledande måleri och oavsett om det är ett stort eller litet jobb kommer alla kunder att vara nöjda. Med bra arbetsmoral är inget jobb för stort eller för litet. Låt oss hjälpa dig att göra ditt hus till ett hem med vår tillförlitliga, punktliga och vänliga personal som alltid är glada att hjälpa och assistera dig varje steg på vägen med de bästa målare i Södertälje. Vi verkar inom Södertälje och har en hög koncentration av arbete i hela Stockholm. Oavsett hur stort eller litet ditt jobb är, oavsett om det är för hemmet eller företaget. Vi har det täckt!

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se