DIN MÅLARE I SOLNA

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Erfarna målare och tapetserare i Solna. Med många års erfarenhet har vi här på Målare Solna arbetat med alla olika typer av bostads och kommersiella måleriprojekt i Solna och omgivningen. Du kan vara säker på att vad din uppgift än är, har vi förmodligen sett något liknande tidigare. Det betyder att vårt team av hantverkare har de färdigheter, kunskaperna och expertisen du söker. Varför inte ta kontakt med en medarbetare idag för att diskutera hur vårt professionella team kan hjälpa till med ditt nästa renoveringsprojekt?

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

Varje arbete som utförs av proffsen på Målare Solna är garanterat av högsta kvalitet och kundservicen är utmärkt. Kontakta oss för att boka ett möte.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Solna är ett ledande lokalt måleriföretag. Med års erfarenhet vet vi hur vi kan göra ditt drömprojekt till verklighet. Oavsett om det är ommålning, utomhusmålning, hela fastigheten eller till och med tapetsering, kommer vårt team av målare i Solna att kunna erbjuda dig en utmärkt service. Kontakta oss idag för en gratis offert! Målare Solna har varit i branschen i över ett decennium, vårt professionella team av målare i Solna erbjuder expert renoveringstjänster över hela regionen. Oavsett om det är en bostad eller ett kommersiell lokal har vi dig täckt. Vårt team har som mål att vara en av de bästa målare i Solna. Dessutom strävar vi efter att inte bli slagen på prissättningen. Att måla ger den där avslutande touchen till ditt hem. Varför spendera tusentals kronor på att renovera din egendom, bara för att ge den en otillräcklig finish? Lämna arbetet till vårt professionella team för att säkerställa att ditt hem ser spektakulär ut inuti och utanpå.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Måleri Solna är fast beslutna att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt prissatt offert samtidigt som vi fortfarande levererar den exceptionella kvalitet du förväntar dig från en högkvalitativ målerifirma. Vi är övertygade om att vi kan matcha vilken annan lokal målerifirma i Solna som helst både vad gäller pris och kvalitet. Vårt mål är att vara bäst värde för pengarna i hela regionen och det innebär att erbjuda en hög nivå av service till konkurrenskraftiga priser! Kontakta vårt måleri och inredningsteam hos Målare Solna idag för en gratis offert!

Pålitliga målare och inredare. När du söker efter en målare i Solna, förstår vi att det ibland kan vara svårt att hitta pålitliga målare att utföra arbetet i tid och till en hög standard. Våra proffs anpassar vårt arbete efter dina tider. Vi vet att vårt arbete ibland bara är en liten del av ditt renoveringsprojekt och vi strävar efter att fullfölja våra uppgifter på ett tidsmässigt sätt så att ditt projekt går smidigt.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se