DIN MÅLARE I SUNDBYBERG

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Sundbyberg erbjuder en förstklassig målningstjänst till privata och företags kunder i Sundbyberg och omgivande områden. Våra målare i Sundbyberg är erfarna i alla aspekter av målning. Oavsett vilken färg eller mönster du väljer kan du lita på att vi får till finishen helt rätt. Vi erbjuder en mycket bred tjänst och är stolta över att ha många återkommande och rekommenderade kunder samt de bästa målare i Sundbyberg. Vi har arbetat med en stor variation av kommersiella uppdrag hos företag och offentliga kunder. Om du vill ha mer information eller behöver en offert, ring oss.

Målare i SundbybergMålare Sundbyberg använder modern kundservice och hantverkstekniker för att erbjuda de bästa inom måleri och tapetsering. När du letar efter en målare i Sundbyberg vill du vara säker på att du väljer rätt verksamhet för jobbet, med våra år i branschen, våra recensioner som folk lämnar online och kunderna som rekommenderar oss efter varje jobb vi gör, du vet att du är i rätt händer här med Målare Sundbyberg. Om du är trött på dekoratörer som dyker upp sent, och inte använder dammlakan och har en radio som tjuter hela dagen, ring Måleri Sundbyberg istället för en offert. Varje jobb vi gör ger vi det 110% och ser till att kunden är helt nöjd med priset, jobbet och mest av allt säger vi att vi ska ha jobbet färdigt. 

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

Måleri Sundbyberg är det bästa måleriföretaget. Du kan lita på oss, vi har genomfört många projekt genom åren och vi garanterar kvalitetsarbete och förstklassig kundservice.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi är fast beslutna att vara de allra bästa kommersiella målningseprenörerna och färgspecialister så vi fortsätter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har gjort ett antal kontorsrenoveringar under de senaste åren, det är inget moment som vi inte har stött på. Boka professionella målare och tapetserare i Sundbyberg med ett ögonblicks varsel. Välj bara en tid och lämna resten till oss! Med många års erfarenhet kan du lita på oss.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Även om vi arbetar i olika områden i Stockholm ser vi till att var och en av våra målare arbetar i det område där de bor, för att säkerställa en närliggande känsla och karaktär till vår tjänst. När du letar efter kvalitetsrenoveringar i Sundbyberg från ett pålitligt företag, prata med Måleri Sundbyberg. Med många år i branschen kan du vara säker på att vi kommer att använda varje års erfarenhet för att skapa den perfekta byggnaden eller renoveringen just för dig.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se