DIN MÅLARE I UPPLANDS VÄSBY

Vi har kunskapen och erfarenheten att få till resultat du vill ha. Kontakta oss för en konstandsfri offert.
Beskriv vad du behöver hjälp med nedan:

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Upplands Väsby är en välbelönad målarifirma i Upplands Väsby med kunder över hela Stockholm. Målare i Upplands Väsby arbetar inom olika sektorer och har en etablerad kundbas och historia av att leverera spetskompetens och kvalitet i vårt arbete. Våra serviceområden omfattar ett stort utbud av privata bostäder och kommersiella fastigheter, såsom kontor, butiker, sjukvårdsinrättningar, skolor, fabriker och barer, hotell och restauranger. Måleri Upplands Väsby är kända för kvalitetsarbete, utmärkt projektledning och överträffande av kundens förväntningar. Allt arbete utförs professionellt enligt budget och utav de bästa målare i Upplands Väsby.

Vi erbjuder en komplett, skräddarsydd tjänst som täcker alla aspekter från tak till golv, alltid med tanke på slutprodukten. Resultatet blir är ett utrymme som inte bara är vackert att se på, utan står sig med tiden. Vi strävar efter att ta samma omsorg i ditt hem som vi gör i våra egna och lämnar varje kund helt nöjd. Målare Upplands Väsby är ett företag med professionella målare i Upplands Väsby. Med ett stort team av erfarna hantverkare är vi den pålitliga gruppen för alla dina måleri-behov.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus?

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Billiga målningstjänster för barnrumsmålning, lägenhetsmålning, kontorsmålning och lägenhetsmålning av utbildade professionella målare i Stockholm.

VÅRA REFERENSER

När du anlitar Målarfirman Upplands Väsby ska du vara säker på att du får arbete av hög kvalitet. Vi har många års erfarenhet och är villiga att göra det lilla extra för att se till att våra kunder är nöjda.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Din målare och tapetserare i Upplands Väsby. Målare Upplands Väsby har många års erfarenhet av målning och tapetsering av bostadshus i Upplands Väsby och Stockholm. Vi tar oss tid att bedöma exakt våra kunders behov och ger råd och kommer överens om uppdragets omfattning och den finish som krävs.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat och levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Att arbeta med oss ​​innebär noggrant planerade steg som baserat på vårt schema och dagliga interaktioner kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på största allvar. Vi vet att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du lovat och hur du vill ha det. Även om det kommer att ske mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi litar på våra förmågor. Därför kan vi stolt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan du besiktiga arbetet och kräva åtgärder om slutresultatet inte håller vad som lovats. Självklart blir det alltid som avtalat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för måleriprojektet från dag ett. Vi planerar, anskaffar material, transporterar och utför. Så som kund kan du fokusera på ditt dagliga liv som vanligt. Detta gör projektet så lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Att ha någon i ditt hem kan vara påfrestande, det är därför vi har arbetat hårt för att sätta ihop ett team som inte bara levererar en finish i toppklass, vi är också pålitliga och punktliga. Vi har ålder och erfarenhet samt ett ungdomligt driv, vilket gör den perfekta kombinationen för att få jobbet gjort rätt. Från offert till färdigställande strävar vi efter att utföra målandet av ditt hem eller din lokal så stressfri som möjligt…

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. Med sparad tid kan du också förvänta dig billigare erbjudanden. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

HÅLLBAR FÄRG

Vi samarbetar med välkända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de respekterar hälsa och miljö. Vi skyddar din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen från oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå former och resultat som vi inte kan göra ensamt. Vill du ha det bästa resultatet uppmuntrar vi dig att anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Mycket seriösa och professionella! Kom med idéer och kunskap jag verkligen behövde. Lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt och snabbt. Mycket snyggt resultat! Kan varmt rekommenderas!"

  Susanne Keijser
  Google recension
 • "Klara på utsatt tid. Billigare än avtalat pris. Chefen kom åkandes direkt när vi hade en fråga! Dessutom trevliga att prata med."

  Mikael Solin
  Google recension
 • "Mycket snabbt och högkvalitativt arbete. Om du behöver fräscha upp reparationer i lägenheten eller göra en komplett rekonstruktion av ditt hem, kontakta endast dem!!!🤗"

  Alenа Rabochaya
  Google recension
 • "Otroligt nöjda med Maga Måleri! Vi tog kontakt med dem en lördag för akutmålning av vardagsrum, sovrum och hall. De kom redan på måndag och var klara två dagar senare. Allting blev jättebra till ett bra pris (tyvärr hade vi hunnit köpa en del egen färg på Bauhaus till mycket dyrare pris, rekommenderar att köpa det via Maga istället) Trevliga och snabba! Rekommenderar dem starkt!"

  Tobbe och Jimena
  Google recension
 • "A perfect job was done in my apartment. A very professional approach. I advise!"

  Zarema Omarbekova
  Google recension
 • "Avar Måleri AB har hjälpt oss med målningen i lägenheten . Totalt 94 m2 . Otroligt bra resultat. Fick alltid återkoppling . Höll tider som dem har avtalat . Snyggt och smidigt !"

  Filip Latifeh
  Google recension
 • "Bra målare må jag säga. Målade hela huset i perfektion!"

  club alive
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se