• mars

    4

    2022
  • 114
  • 0
Så målar du fondväggen

Så målar du fondväggen

Om du vill uppdatera ditt hem rekommenderar vi att måla grundväggarna. Du behöver inte måla hela rummet utan du kan måla bara en av väggarna i en kontrasterande färg. Här är några tips som hjälper dig att lyckas.

Grundläggande målningstips för fondväggen

Som med alla målningsarbeten är det väldigt viktigt att du utför ett bra grundarbete. Annars blir resultatet inte bra. Om du ska måla en fondväg kan du med fördel även måla om de andra de väggarna så att de också uppfattas som nymålade och har samma lyster. Oavsett om du målar en fondvägg i ditt vardagsrum, i sovrummet eller i hallen, tillvägagångssättet är detsamma. Måla de tre väggar som ska ha samma färg och låt det sedan torka. Maskera hörnen runt väggen som ska bli fondvägg och måla sedan hela väggen. Dra loss tejpen när färgen fortfarande är våt för att inte riskera att rycka loss den torkade färgen. När all tejp är bortplockad kan du njuta av ditt nya rum med en fondvägg!

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Senaste inläggen
Mest sedda
© 2023 Sidan är en del av Renovex.se