FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Badrumsmålning i Stockholm

När man målar om badrum finns det flera faktorer att ta hänsyn till. När färgvalen har begränsats är det dags att överväga badrummets belysning. Finns det naturligt ljus? Vilken sorts glöd ger lysrören ifrån sig? Varm och gul? Eller kall och vit? När färg proverna har hållits mot väggen i alla olika typer av ljus och på olika tidpunkter på dagen är nästa faktor att överväga hållbarheten hos färgen.
Vi rekommenderar alltid Avar Måleri, som är speciellt formulerad för att klara vardagens värme och fuktighet i ett badrum.

Om badrummet inte har dusch/badkar eller om en annan typ av färg väljs, se till att rummet kan ventileras ordentligt så att inga bubblor bildas i färgen. Vi har målat om badrum i Stockholm i över 10 år, men det här är en av våra favorit tjänster på grund av det moderna och distinkta utseendet och känslan av utrymmet vi kan ge till ditt slitna och gamla badrum. Letar du efter en interiörmålare och badrumsmålare i Stockholm?

Kontakta oss nu för en kostnadsfri-offert!

Badrumsmålning

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se