FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Golvmålare i Stockholm

Trä parquet var en gång och fortfarande är vanliga i hem och de görs genom att ordna små bitar av hårt trä i upprepande mönster. Mönstret kan införas på ett subtilt, fint och långvarigt sätt med trä parkettgolv. Parquet golv kan installeras i vilket rum som helst i huset. På grund av dess allmänna stil, gör det ett utmärkt första intryck i korridorer, lägger till en elegant charm i vardags utrymmen och ser fantastiskt ut i sovrum, som passar alla former av inredning.

 

Bästa Golvmålning i Stockholm:

Om du letar efter de bästa golvmålare i Stockholm erbjuder vi traditionella kommersiella måleritjänster genom att renovera och måla om till dina önskade krav.

 

Var gör vi det?

Vårt team arbetar över hela Stockholm. Kontakta oss nu för en gratis, kostnadsfri-offert om du letar efter en målare i Stockholm.

 

Vad gör vi?

Avar Måleri som professionella målare inom alla former av kommersiell målning över hela Stockholm. Vårt team av välrenommerade målare i Stockholm kan måla hem, kontor, skolor, hotell, restauranger, butiker, barer / klubbar, lager, industribyggnader, stora golv eller offentliga byggnader, sjukhus och mer.

Inget jobb är för stort för oss, kontakta oss nu angående ditt projekt!

Stockholm

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se