FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Köksskåpsmålning i Stockholm

Återställ dina köksskåp forna glans. Är dina köksskåp förstörda av gammal, falnande färg? Och vad sägs om det smutsiga, oranga skåpet? Här är en bra nyhet – du kan enkelt återställa köksskåps målning till sin tidigare glans med en snabbt måleriprojekt.

Avar Måleri AB har målat köksskåp under många år nu och kan ge nytt liv till skåp och köksmöbler i alla former och stilar. Våra experter kommer att arbeta noga och se till att alla gamla repor eller skrapmärken döljs med en försiktigt applicerad färg på för kök.

Storleken spelar ingen roll. Våra artiga och skickliga experter är alltid angelägna att hjälpa dig med rätt skåps återställning. Ytan på ditt skåp spelar också ingen roll – teamet kan lätt liva upp alla trä också tidigare målade köksskåp.

Vårt team är pålitliga och erfarna med mycket erfarenhet som målare i Stockholm, de kommer att se till att alla avtagbara (och icke-avtagbara) komponenter i ditt möblemang inte påverkas av de glada färgerna. I början av din köksskåp renovering, kommer de noga att ta bort alla avtagbara handtag, knoppar, dörrar eller lådor och försiktigt lägga dem åt sidan. När de renoverar köksskåpen i en färg av ditt val, kan de antingen sätta tillbaka dessa komponenter eller ersätta dem med nyare modeller som passar bättre i ditt hem.

För att skydda icke-avtagbara delar, kommer proffsen att se till att området runt dem är noga maskerat innan de sätter sina målningsfärger på prov. Ditt köksmöblemang kommer att vara säkert och i bra skick
Om du någonsin har försökt att måla köksskåp på egen hand, vet du precis hur rörigt det kan bli ibland. Avar Måleris målare som vi skickar till din dörr vet hur man håller sina pensel med en orörlig hand och hur man skyddar resten av ditt möblemang från eventuella färgdroppar. Under en skåp renovering, en termoformade skåp renovering kommer våra ordentliga målare alltid vara medvetna om att plocka upp eventuellt skräp så snart det faller på golvet.

Köksskåpsmålning – nu mer tillgängligt än någonsin.

Kitchen cabinets in white color, modern kitchen interior with marble, 3d render

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se