FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Målning av snickerier i Stockholm

Målning av möbler och snickerier kan helt förändra utseendet på ditt hem. Noga underhållna möbler talar mycket om dig som hemma hållare eftersom det förvandlar det gamla och slitna till nya och snygga.

Dessutom får regelbundet målade möbler fördelar från uppmärksamhet inte bara estetiskt, utan också i form av ökad livslängd. Små skrap och repor täcks också över. Möbelmålning i Stockholm hos oss i Avar Måleri är svaret på alla dina frågor om möbelunderhåll. Så här gör du.
Vi skickar våra experter för att kontrollera dina krav på en tid och plats som passar dig. Efter att teamet har sett vad som behöver göras, kommer de att föreslå flera alternativ till dig, varav du kan välja det som passar dig bäst.

Våra målare har års erfarenhet att måla med möbler och förstår hur viktigt det kan vara med vissa möbler som har både pris och känslomässigt värde, vi hos Avar Måleri har bland de bästa målare i Stockholm!

Vårt team kommer att anlända fullt förberedda med material och verktyg som krävs för jobbet. De är professionella som är duktiga i sina jobb och är bekanta med alla detaljer som bästa färg för möbler, reparation av bordsskiva och övriga snickerier.

Så du kan vara säker på att du får högkvalitativt arbete utfört av en pålitlig och förtroendefull team. Dessutom är Avar Måleri priser konkurrenskraftiga och prisvärda, vilket ger dig ett bra övrigt-paket.

Ring oss eller maila oss direkt för en kostnadsfri offert.

A carpenter holds a paintbrush and paints wood. Selective focus.

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se