FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Trappmålning i Stockholm

Experter på trappmålning och restaurering i Stockholm och alla omgivande områden. När du bestämmer dig för att ha en möbel eller en gammal trappa målad så är vi det perfekta valet. Varje del behandlas på ett försiktigt och professionellt sätt. Att ha öga för detaljer är vad som är viktigast, tack våra experter kan vi säkerställa era krav och ge er perfekt slutligt produkt. Avar Måleri – Restaurering på sitt bästa!

En trapprenoverings-projekt genomfört på rätt sätt betyder att du kan vara säker på att det inte kommer att förlora färg eller knaka, så det är viktigt att man väljer någon med en omfattande förståelse och expertis för målningstekniker när det gäller trappmålning.

Att anlita någon utan den kunskapen betyder att ditt trapprenoverings-projekt kan sluta i besvikelse för dig och din familj. En trappa ombyggd felaktigt kan vara farlig, särskilt på högre våningar och en trappa målad på fel sätt kan leda till att det är lätt att trappan ser gammalt och omodern ut. Det lönar sig alltid att göra jobbet ordentligt.

Oavsett ålder på dina trappor är en omfattande kunskap om hur trappan byggdes avgörande. Att restaurera en trappa rätt innebär att man försiktigt vänder tillbaka dess ursprungliga konstruktion. Att hitta rätt person att restaurera din trappa kommer att vara din första och viktigaste beslut. Våra målare i Stockholm hos Avar Måleri AB har kunskapen, färdigheten och erfarenheten att göra det jobbet ordentligt.

Vi kan inte bara restaurera trappans struktur, utan också helt avlägsna och om-polerar ytan. Spjälor och detaljer dupliceras exakt för att matcha med färdigställning gjord med traditionella metoder för fransk polering eller med hållbara lack- och målning ytor som passar.

Att göra Trappmålning i Stockholm, är väldigt vanligt eftersom det finns så många antika och historiska hus.

En vacker, säker och stabil trappa är endast möjligt med de allra bästa teknikerna och materialen. Ring oss Avar Måleri i Stockholm idag för en gratis konsultation.

Closed white door of room located near framed pictures and stylish lamp on top of stairway at home

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se