FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Avar Måleri AB tillför mervärde till dina måleriprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Lita på oss för alla dina målning. Vi är här för att uppfylla dina designkrav med professionell precision.

Väggmålning i Stockholm

Våra ​målare i Stockholm är professionella och bland de bästa målare i hela staden. Om du söker ett team för att genomföra både inre eller yttre målarprojekt kan vi absolut hjälpa till. Med vårt omfattande utbud av tjänster och höga standard på hantverk och kundservice kan vi ge det där extra-faktorn till ditt hus. Det är inte konstigt att vi har byggt upp en utmärkt reputation i regionen. Våra målare täcker övriga områden i hela Stockholm. För gratis expertråd och kvick offert, kontakta Avar Måleri idag.

Våra målare i Stockholm har över ett decennium av erfarenhet inom branschen. Under den här tiden har de förvärvat kunskapen och färdigheterna för att genomföra alla typer av måleri och dekorations jobb i Stockholm. Tidigare portfolio eller arbete inkluderar hem, kontor, kaféer, stormarknader, restauranger, skol varuhus, offentliga byggnader, utomhus utrymmen och fler. Om du har några flera frågor kan du direkt kontakta oss eller läsa mer om vad vi gör på våra artiklar.

Under årens lopp har våra duktiga och kunskapsrika målare genomfört en mängd olika måleriprojekt. Du kan ha förtroende för att våra målare och dekoratörer i Stockholm är det rätta teamet för dina krav och kommer att genomföra dem i det högsta standarden. Tjänsterna som erbjuds av Avar Måleri sträcker sig utöver de ”traditionella” tjänsterna som du förväntar dig från en målerifirma. Vi är också i stånd att genomföra vissa typiska ”hantverks” tjänster som kommer att spara dig tid och pengar från att arrangera utryckning av andra hantverkare. Vårt team är mer än villiga att erbjuda specialistrådgivning om inredning och exteriör design och om decoration, så tveka inte att be om råd under den ursprungliga konsultationen.

För ytterligare detaljer, besök våra tjänster sidor eller kontakta oss idag för en gratis offert.

Vit målarrulle i hand med gipsväggmålning.

BE OM EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se